fbpx

FIMMA
KONSEPTI

FIMMA
KONSEPTI

CLT talo - Fimman konsepti

Suomalainen FIMMA on yhtenäinen kokonaisuus, jonka kaikki rakenteet – lattia, katto ja seinät – rakennetaan massiivipuusta. Se on kuin unelmiesi pohjalta rakennettu designkaluste, jonka harkitusti toteutetut muodot ja leikkaukset hurmaavat katsojansa.

FIMMA-kohteet suunnitellaan aina yhteistyössä asiakkaan kanssa, ja ratkaisujen toteuttamisessa meitä auttavat alansa parhaat FIMMA-kumppanit. Kohteen elementit urituksineen ja kaiverruksineen valmistetaan millintarkasti kuivissa tehdastiloissa. Siksi talon kokoaminen on nopeaa ja tehokasta, ja rakenteet ovat tarkasti paikoillaan vain päivien kuluttua niiden siirtämisestä kohteeseen. Kodin sisä- ja ulkopinnat toteutetaan asiakkaan toiveita ja talon uutta ympäristöä ja kotimaisemaansa kunnioittaen. CLT talo on erinomainen vaihtoehto uniikkia kotia etsivälle

Suunnittelu

Jokainen uniikki FIMMA-koti suunnitellaan yhdessä asiakkaiden kanssa, jotta kohde vastaisi täysin asukkaidensa tai rakennuttajansa toiveita. Kohteen kokonaissuunnittelusta vastaavat aina FIMMAn omat asiantuntijat, ja suunnitelmien toteuttamisessa auttavat tarkoin valitut yhteistyökumppanit.

Rakenne

Oli FIMMA-kohde sitten paritalo, luhtitalo tai vapaa-ajan asunto, sen rakenne on aina täyttä massiivipuuta. Käytämme kohteen rakentamiseen CLT-puuta, joka on paitsi kaunista ja kestävää, myös erittäin monipuolista. Massiivipuu myös antaa tilan hengittää ja pitää talon terveenä.

Varustelu

FIMMA-kohde voidaan pinnoittaa täysin asiakkaan toiveiden mukaisesti – tai jättää pinnoittamatta, jolloin puu itsessään on kotisi kaunein sisustuselementti. Valaistus säädetään langattomilla ja älykkäillä kytkimillä, ja kaikki muukin varustelu tehdään tulevaisuutta ja asumismukavuutta ajatellen.

Terve. Kestävä. Kaunis.

FIMMA-kohteiden yksilöllinen kauneus syntyy yksityiskohtaisen arkkitehtuurin, laadukkaiden rakennusmateriaalien ja huippuammattilaisten yhteistyöstä. Haluamme nostaa kotien laadullisten ja rakennusteknisten ominaisuuksien tason tulevaisuuden tavoitteita vastaaviksi. Siksi olemme hioneet FIMMA-konseptista myös mahdollisimman ympäristöystävällisen. Pääraaka-aineemme on vahva massiivipuu, joka antaa kodin hengittää, estää homeen kasvamisen rakenteissa ja pehmentää tilan akustiikkaa.

Terve

Hyvä sisäilma

Luonnollinen puurakenne ja huolellinen eristys
varmistavat puhtaan sisäilman.

Mielenrauhaa

Aidolla puupinnalla on tutkitusti mieltä
rauhoittava vaikutus.

Tasainen ilmankosteus

Umpipuurakenne pitää sisäilman kosteuden
tasaisena. Kodissa on helppo hengittää.

Ei allergisoivia rakennusmateriaaleja

Massiivipuutalossa on helppo hengittää

Talo, jossa ei tarvitse murehtia sisäilmaongelmista. Kaikki seinät, katot ja lattiat ovat luonnollista umpipuuta. Ne hengittävät ja ehkäiset tehokkaasti homeen muodostumista rakenteisiin. Mille tahansa maaperälle perustukset onkaan tehty, varmistamme aina, että talo on huolellisesti eristetty maan kosteudelta ja mahdollisilta haitta-aineilta.

Kestävä

Pitkäikäinen

Rakennamme taloja, jotka
kestävät sukupolvelta toiselle.

Puu kestää

Massiivipuu seisoo tukevasti
aloillaan ilman hapertumista.

Vastuullinen

Jokainen massiivipuusta rakennettu
talo toimii hiillinieluna.

Massiivipuiset väliseinät

Valmiit puupinnat myös sisältä

Kotiemme rakennusmateriaalina käytettävä umpipuu pitää muotonsa satoja vuosia. Siksi FIMMA-kodit ovat aidosti koteja, jotka kestävät sukupolvelta toiselle. Massiivipuisia rakenteita on helppo huoltaa ja ne kestävät kovaakin käyttöä rikkoontumatta. Lisäksi CLT-puusta valmistetut FIMMA-kohteet ovat ilmastoteko, sillä yksi kohde sitoo hiiltä ja puhdistaa ilmaa pelkällä olemassaolollaan.

Kaunis

Yksilöllinen

Jokainen kohde on yksilöllisesti
asukkailleen suunniteltu.

Luonnollinen

Taloja, jotka on suunniteltu
kiinteäksi osaksi maisemaansa.

Arkkitehtoninen

Yhdistelmä suomalaista
arkkitehtuuria ja massiivipuuta.

Ei kattotuolin vasoja

Karmittomat ikkunaruudut

Entä jos lempikalusteesi ei olisikaan design-tuoli, olohuoneen pöytä tai isoäidin maustehylly, vaan se olisi kotisi? Sellaiseksi FIMMA-kohteet on rakennettu. Niiden jokainen yksityiskohta on viimeistely piiruntarkasti täydellisyyteen. Se tarjoaa matkustajille elämyksellisen lomakohteen, rakennuttajille kestävän sijoituskohteen ja perheille kodin, johon voi ihastua yhä uudelleen ja uudelleen.

Toimitus­sisällöt

Suunnittelu

Arkkitehtisuunnittelu

Contrary to popular belief, Lorem Ipsum is not simply random text. It has roots in a piece of classical Latin literature from 45 BC, making it over 2000 years old. Richard McClintock, a Latin professor at Hampden-Sydney College in Virginia, looked up one of the more obscure Latin words, consectetur, from a Lorem Ipsum passage, and going through the cites of the word in classical literature, discovered the undoubtable source.

Rakennesuunnittelu

Lorem Ipsum comes from sections 1.10.32 and 1.10.33 of ”de Finibus Bonorum et Malorum” (The Extremes of Good and Evil) by Cicero, written in 45 BC. This book is a treatise on the theory of ethics, very popular during the Renaissance.

Eve

There are many variations of passages of Lorem Ipsum available, but the majority have suffered alteration in some form, by injected humour, or randomised words which don’t look even slightly believable. If you are going to use a passage of Lorem Ipsum, you need to be sure there isn’t anything embarrassing hidden in the middle of text.

Sisustus

Lorem Ipsum comes from sections 1.10.32 and 1.10.33 of ”de Finibus Bonorum et Malorum” (The Extremes of Good and Evil) by Cicero, written in 45 BC. This book is a treatise on the theory of ethics, very popular during the Renaissance.

LVI

All the Lorem Ipsum generators on the Internet tend to repeat predefined chunks as necessary, making this the first true generator on the Internet.

Sähkö

It uses a dictionary of over 200 Latin words, combined with a handful of model sentence structures, to generate Lorem Ipsum which looks reasonable.

Piha

There are many variations of passages of Lorem Ipsum available, but the majority have suffered alteration in some form, by injected humour, or randomised words which don’t look even slightly believable. If you are going to use a passage of Lorem Ipsum, you need to be sure there isn’t anything embarrassing hidden in the middle of text.

Rakenne

Elementti

Sisältyy

Valinnainen

Ulkoseinät

X

Väliseinät

X

Yläpohja

X

Alapohja

X

Eristeet

X

Ikkunat

X

Varustelu

Varuste

Sisältyy

Valinnainen

Sisävalaistus

X

Ulkovalaistus

X

Keittiö

X

Muut kiintokalusteet

X

Lämmitysjärjestelmä

X

Vesikalusteet

X

Yleisiä kysymyksiä

Pääraaka-aineemme on massiivipuista CLT-levyä, jossa kolme, viisi tai seitsemän lamellikerrosta on liimattu ristiin. CLT-levy on erittäin luja, luonnollinen ja ympäristöystävällinen rakennustuote, ja umpipuisena materiaalina se antaa talon hengittää. FIMMAn käyttämän massiivipuun toimittaa suomalainen CrossLam Kuhmo, jonka tuotantolaitos sijaitsee Kuhmon havumetsäalueen sydämessä. CrossLam valmistaa CLT-levynsä tiivissyistestä kainuulaisesta puusta, joka on peräisin kestävästi hoidetuista, PEFC-sertifioidusta metsistä.

Klikkaa muokkauspainiketta muuttaaksesi tekstiä. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Ota yhteyttä