fbpx

Tervetuloa tutustumaan CLT omakotitalo rakentamiseen!

Kohteessa esitellään Fimman toimittamaa massiivi CLT kotia. Kohde on umpipuuta sisältä ulos asti. Ulkopuolella erillinen verhous. Kohde jää pääosin CLT pinnalle sisältä. Kohteessa seuraavaksi märkätilojen pinnoitukset, porrasasennukset ja kalustus työt. Käynnissä on myös pintojen käsittely. Kohde on modernia puurakenetamista parhaillaan.

Kohteessa voi hyvin tutustua puukodin tunnelmaan, vaikka kohde on rakennusvaiheessa. 

Vienankatu 8 -kodin lopulliset sisustusmateriaalit ovat alhaalla hiottu ja valkolakattu betoni, ylhäällä tekstiililaatta, märkätiloissa mikrosementti ja muutama seinä  on sisustuspaneelilla/tapetilla päällystetty. Muut pinnat ovat kuultokäsiteltyä CLT:tä.

Kohteessa oh-rt-kt, kirjastohuone, neljä MH, alkovi, khh, Kph, kph, sauna, parveke ja iso sisäpiha ja kesäkeittiö.

Osoite
Vienankatu 8
00920 Helsinki

Päivämäärä ja kellonaika
29.9.2019
klo 13.00-14.00

Tule ja kysy lisää:
Arkkitehti, Salla Törmänen
Fimma Oy toimitusjohtaja, Jesse Törmänen
Kiinteistömaailma, Hanne Leppäaho LKV & KiAT

Esittelyyn ei tarvitse ilmoittautua, tervetuloa!

CLT TALO FIMMA

Koti kuin kaluste.

Suomalainen FIMMA on yhtenäinen kokonaisuus, jonka kaikki rakenteet – lattia, katto ja seinät – rakennetaan kainuulaisesta massiivipuusta. Se on kuin unelmiesi pohjalta rakennettu designkaluste, jonka harkitusti toteutetut muodot ja leikkaukset hurmaavat katsojansa.

FIMMA-kohteet suunnitellaan aina yhteistyössä asiakkaan kanssa, ja ratkaisujen toteuttamisessa meitä auttavat alansa parhaat FIMMA-kumppanit. Kohteen elementit urituksineen ja kaiverruksineen valmistetaan millintarkasti kuivissa tehdastiloissa. Siksi talon kokoaminen on nopeaa ja tehokasta, ja rakenteet ovat tarkasti paikoillaan vain päivien kuluttua niiden siirtämisestä kohteeseen. Kodin sisä- ja ulkopinnat toteutetaan asiakkaan toiveita ja talon uutta ympäristöä ja kotimaisemaansa kunnioittaen.

fimma massiivipuutalo
fimma clt talo ulkoverhous

Terve. Kestävä. Kaunis.

FIMMA-kohteiden yksilöllinen kauneus syntyy yksityiskohtaisen arkkitehtuurin, laadukkaiden rakennusmateriaalien ja huippuammattilaisten yhteistyöstä. Haluamme nostaa kotien laadullisten ja rakennusteknisten ominaisuuksien tason tulevaisuuden tavoitteita vastaaviksi. Siksi olemme hioneet FIMMA-konseptista myös mahdollisimman ympäristöystävällisen. Pääraaka-aineemme on vahva massiivipuu, joka antaa kodin hengittää, estää homeen kasvamisen rakenteissa ja pehmentää tilan akustiikkaa.

Palvelut

Ennakkomyyntihankkeet

FIMMA-konsepti tuo tulevaisuuden rakentamisen ja asumisen osaksi nykypäivää. Tuotamme ennakkomyyntiin yksittäisiä koteja ja usean talon kokonaisuuksia, jotka säilyttävät arvonsa vuosikymmeniä. Millintarkan valmistelun ja huolellisesti suunnitellun kokoamis- ja asennusprosessin ansiosta FIMMA-kohteiden rakentaminen on huomattavasti perinteistä rakentamista nopeampaa ja joustavampaa. Jokaisesta kohteesta rakennetaan Virtual Reality -malli, jonka avulla kohteen ominaispiirteitä on helppo hahmottaa ja suunnitella tulevassa ympäristössään. Myös tulevat asukkaat pääsevät tutustumaan kotiinsa jo ennakkoon sekä osallistumaan sisustuksen yksityiskohtien suunnitteluun.

Uniikki FIMMA-toteutus

Suunnittelemme asiakkaillemme myös yksilöllisiä, ainutlaatuisia ja alusta loppuun saakka täysin räätälöityjä kohteita. FIMMAn asiantuntijat ja yhteistyökumppanit voivat toteuttaa esimerkiksi lomakylän metsään tolppien nokkaan, graafisen kodin urbaaniin kaupunkiympäristöön tai erottuvan asuinkokonaisuuden järven rannalle. Rakentamisessa käyttämämme materiaalit ovat kestäviä, ympäristöystävällisiä ja laadultaan huippuluokkaa. Arkkitehtimme suunnittelevat kodin, joka sopii alueen ja tontin vaatimuksiin. Vain mielikuvitus on rajana.

Yleisiä kysymyksiä

Pääraaka-aineemme on massiivipuista CLT-levyä, jossa kolme, viisi tai seitsemän lamellikerrosta on liimattu ristiin. CLT-levy on erittäin luja, luonnollinen ja ympäristöystävällinen rakennustuote, ja umpipuisena materiaalina se antaa talon hengittää. FIMMAn käyttämän massiivipuun toimittaa suomalainen CrossLam Kuhmo, jonka tuotantolaitos sijaitsee Kuhmon havumetsäalueen sydämessä. CrossLam valmistaa CLT-levynsä tiivissyistestä kainuulaisesta puusta, joka on peräisin kestävästi hoidetuista, PEFC-sertifioidusta metsistä.

Klikkaa muokkauspainiketta muuttaaksesi tekstiä. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

TUTUSTU ENNAKKOMARKKINOINNISSA OLEVAAN AS. OY HELSINGIN RUKANLAKEEN

Ota yhteyttä

Hanne Leppäaho

Kiinteistömaailma

Kiinteistönvälittäjä LKV, KiAT, kaupanvahvistaja

050 5420 544
hanne.leppaaho@kiinteistomaailma.fi

Jesse Törmänen

Fimma Oy

Toimitusjohtaja

044 5457 057
jesse@fimma.fi

OTA YHTEYTTÄ

Jätä yhteystietosi ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!