fbpx

MIKSI FIMMA?

Filosofia

FIMMA-kohteiden yksilöllinen kauneus syntyy yksityiskohtaisen arkkitehtuurin, laadukkaiden rakennusmateriaalien ja huippuammattilaisten yhteistyöstä. Haluamme nostaa kotien laadullisten ja rakennusteknisten ominaisuuksien tason tulevaisuuden tavoitteita vastaaviksi. Siksi olemme hioneet FIMMA-konseptista myös mahdollisimman ympäristöystävällisen. 

Pääraaka-aineemme on vahva massiivipuu, joka antaa kodin hengittää, estää homeen kasvamisen rakenteissa ja pehmentää tilan akustiikkaa.


CLT-talo, jossa ei tarvitse murehtia sisäilmaongelmista. Kaikki seinät, katot ja lattiat ovat luonnollista umpipuuta. Ne hengittävät ja ehkäiset tehokkaasti homeen muodostumista rakenteisiin. Mille tahansa maaperälle perustukset onkaan tehty, varmistamme aina, että talo on huolellisesti eristetty maan kosteudelta ja mahdollisilta haitta-aineilta.


Kotiemme rakennusmateriaalina käytettävä umpipuu pitää muotonsa satoja vuosia. Siksi FIMMA-kodit ovat aidosti koteja, jotka kestävät sukupolvelta toiselle. 

Massiivipuisia rakenteita on helppo huoltaa ja ne kestävät kovaakin käyttöä rikkoontumatta. Lisäksi CLT-puusta valmistetut FIMMA-kohteet ovat ilmastoteko, sillä yksi kohde sitoo hiiltä ja puhdistaa ilmaa pelkällä olemassaolollaan.

3 syytä miksi asiakkaat valitsevat Fimman?

 Yksityiskohdat luovat täydellisyyden

Me tiedämme, että yksityskohdat luovat kodista täydellisen. Fimman kodit on tehty mittatarkoiksi, eli käytännössä ne saadaan tehtyä täysin ilman lattia- ja kattolistoja. Ikkuna-aukot on kaiverrettu suoraan massiivipuuhun, jolloin ne ovat täysin karmittomat ja u-arvoltaan aivan omassa luokassaan. Myös sähkökytkimet asennetaan langattomina ja talotekniikan reititykset viedään siten, ettei niiden olemassaoloa huomaa juuri lainkaan.

Kokonaisuuden hallinta

Vastaamme rakennusprojektin kokonaisuudesta koko toimitussisältömme osalta. Käytännössä huolehdimme aikataulutuksen, asennukset ja vastaamme yhteistyöverkoston tekemisestä. Vastaamme myös kokonaan rakenne-elementtisuunnitelusta sekä suunnitteluyhteistyöstä arkkitehtien kanssa ja huolehdimme aina massiivipuiset seinät, katot sekä lattiat projektiin.

Parhaat kumppanit

Voimme ylpeänä kertoa, että meillä on kumppaniverkostossa alansa kovimmat osaajat. Tavarantoimittajat, suunnittelijat, asentajat ja muut yhteistyökumppanit ovat tahoja, joiden kanssa yhdessä jatkuvasti kehitämme mahdollisimmat kitkatonta projektia ja näyttävää lopputulosta.

Ota yhteyttä

Olemme sinuun yhteydessä viimeistään seuraavana vuorokauden kuluessa.