fbpx

OSTAMME TONTTEJA

Fimman konsepti

Me Fimmalla suunnittelemme ja rakennamme CLT taloja, jotka on suunniteltu kestämään myös seuraaville sukupolville. Suunnittelemme jokaisen kodin sen ympäristöä kunnioittavaksi ekologisesta massiivipuusta.


Etsimme jatkuvasti asiakkaillemme omakotitalotontteja erityisesti Helsingin, Espoon, Vantaan, Tampereen ja Turun alueilta. Myy tonttisi meille – voit olla aivan varma, että maillesi valmistuu CLT-koti, jota voit itsekin katsella ylpeydellä.

Miksi myisin tonttini Fimmalle?

Et maksa välityspalkkiota

Ostamme tontin ja et joudu maksamaan tontista lainkaan välityspalkkiota. Käytännössä tästä muodostuu teille noin 2% säästö. Tämä koskee myös tilanteita, että tonttisi on jo kiinteistönvälittäjällä välityksellä – maksamme palkkion myös silloin puolestasi.

Fiksu hinta tontista

Maksamme aina tontista järkevän markkinahinnan. Markkinahintaa seulotaan tilastoista yhdessä kiinteistövälittäjäkumppaniemme kanssa – voit olla aivan varma, että saat tontistasi aina oikean hinnan. Maksamme myös heti sopimuksen teon yhteydessä pienen varausmaksun tontistasi.

Arvostamme ympäristöä

Meille on erityisen tärkeää, että koti joka tontillesi suunnitellaan, sulautuu ympäristöön täydellisesti. Rakennamme siihen talon, joka kestää alueen kodeista pisimpään, on terveellinen ja kaunis. Uskallamme luvata, että FIMMA CLT-koti tulee olemaan koko alueen helmi.

Tarjoa tonttia

Olemme sinuun yhteydessä viimeistään seuraavana vuorokauden kuluessa.