Fimma-koti on millintarkkaa työtä, ja juuri siksi valmistuu nopeasti ja helposti.

Parempi puukoti valmiina osina

Kaikki Fimman puumateriaali tulee Kainuun metsistä ja työstetään Suomessa CrossLam Kuhmon tehtaalla mittojen mukaan Fimma-kodin osiksi. Seinät, katot, lattiat ja väliseinät. Ikkuna- ja oviaukot, kaiverrukset ja uritukset valmiiksi CNC-tekniikalla työstettyinä. Asennusta ja pintakäsittelyä vaille valmiina. Materiaali tulee rakennuspaikalle oikeaan aikaan, hyvin pakattuna ja asennus- ja pinnoitusvalmiina.

Nopea rakennusvaihe

Fimma-koti valmistuu uskomattoman nopeasti, vai mitä mieltä olet seuraavasta rakennusaikataulusta, jonka CLT materiaalina mahdollistaa: Alapohja, ulkoseinät, välipohja, väliseinät, yläpohja ja katto asennetaan päivissä pinnoitusta vaille valmiiksi. Ikkunat ja ovet, LVIS-tekniikka, tarvittavat lattiavalut, sisä- ja ulkomaalaukset asennetaan viikoissa kalustusta vaille valmiiksi. Kiinteät kalusteet, märkätilan pinnat, LVIS kalusteet, lattiapinnat syntyvät viikoissa, ja asujat voivat muuttaa uuteen kotiin. Nopeus perustuu huolelliseen esivalmisteluun ja valmiiksi millintarkasti muotoiltuihin osiin.

Parhaat kumppanit rakentajina

Fimma-koti rakentuu alan parhaiden osaajien käsissä. Fimma-kumppaneita yhdistää yhteinen halu tehdä asioita paremmin ja hyvistä materiaaleista. Suunnittelijat eri aloilta, teolliset tuottajat, maaurakoitsijat ja perustajat, rakentajat ja kuljettajat, maalarit ja kalustajat, ikkuna- ja ovitoimittajat. Katon tekijät. Kaikki alan parhaimmistoa ja taatusti hyviä Fimma-kumppaneita. Voit ottaa kauttamme koko toimituksen, tai vain osan. Meidän tehtävämme Fimmassa on huolehtia, että kaikki työmaalla sopii yhteen ja työ etenee saumattomasti.