Fimma syntyi halusta rakentaa ihmisille parempia koteja uudella, yksinkertaisella rakennustavalla. Tavoitteemme saavuttamiseksi valitsimme materiaaliksi suomalaisen hirsilevyn. Meille on itsestään selvää, että suunnittelemme kodit yhdessä asiakkaan kanssa, ja yhteistyö on muutenkin Fimman toimintaperiaate. Parempi koti vaatii tekijöiksi huippuammattilaiset, joten yhdistämme taatusti hyvät Fimma-kumppanimme rakentamaan. Fimma-kodit ovat toiveiden mukaisia, kauniita, kestäviä ja terveellisiä.

Fimma-tekijät

Jesse Törmänen on Fimman toimitusjohtaja. Jesse vastaa kumppanuuksista, yhteistyösopimuksista, hallinnosta ja asiakkuuksista. Jessen intohimona on rakentaa parempia koteja ja tehdä rakentamisesta aidosti helppo kokemus asiakkaille.

Salla Törmänen on Fimman toinen omistaja. Salla vastaa suunnittelusta ja suunnitteluyhteistyöstä. Fimma-kotien ilme on Sallan käsialaa. Sallan intohimona on suunnitella kauniita ja viihtyisiä koteja, nykyaikaisesti ja terveellisistä materiaaleista.

Fimma-kumppanit

Fimma-kumppanuus on meille tärkeää. Toimimme yhteistyössä alan parhaiden osaajien kanssa, jotka jakavat kanssamme samat arvot. Yhteinen tavoitteemme on rakentaa hyvin, hyvistä materiaaleista ja kauniisti. Teemme jatkuvasti kumppaniryhmässä töitä suunnittelun, tuotekehityksen ja asennustavan kehittämiseksi. Fimma takaa kumppaniensa puolesta, että kotisi vastaa parempia odotuksiasi.

Tärkein kumppanimme on CrossLam, joka tekee Fimma-kotien rakennusmateriaalin. CrossLam on Suomen ensimmäinen ristiinliimatun massiivipuulevyn eli CLT-levyn valmistaja ja toimittaja. Innovaation lisäksi vastuullisuus ja laatu luovat CrossLam:n toiminnan perustan. CrossLam käyttää lujaa kainuulaista puuta, joka tunnetaan myös pohjolan ”vihreänä kultana”. Näin syntyvät Pohjois-Euroopan parhaat CLT-levyt ja Fimman puukodit.

Arvot

Arvostus

Arvostamme asiakkaitamme, kumppaneitamme ja itseämme, niin että Fimma-kodin rakentaminen on todellista yhteistyötä.

Kauneus

Haluamme tehdä kauniista materiaalista, suunnitella ja rakentaa kauniiksi. Hirsilevy ja hyvät Fimma-kumppanit auttavat tämän arvon toteuttamisessa.

Rohkeus

Rohkaisemme oppimaan, kokeilemaan uudella tavalla ja uskomaan yhä parempiin koteihin.